9 راه برای مقابله با عادت به تعویق انداختن کارها

تعویق انداختن

۹ راه برای مقابله با عادت به تعویق انداختن کارها

هر کسی به نوعی کارها را به تعویق می اندازد. گاهی اوقات این پشت گوش انداختن ها به عنوان سرگرمی است. گاهی اوقات انجام دادن کار دقیقا قبل از ضرب العجل بسیار انگیزه دهنده است. حتی گاهی اوقات به تعویق انداختن به عنوان راهی برای سر باز زدن از یک کار سخت می باشد. به بهانه اینکه کار را زمانی انجام می دهیم که  انرژی بیشتری داریم و آماده تر هستیم.

اما دیر یا زود. به تعویق انداختن دائمی کارها عملکرد شغلیتان را مختل خواهد کرد. همچنین با ایجاد نگرانی، ترس و استرس اضافی بر روی خلق و خو و حالت روحی مان تاثیر می گذارد. بخصوص برای افرادی که در مسند رهبری قرار دارند. به تعویق انداختن ممکن است باعث شود که همرده ها و کارکنان احساس کنند که پیشرفتشان به کندی اتفاق می افتد.

اگر دچار مشکل به تعویق انداختن کارها شوید خواهید دید که چه بر سرتان می آورد.

اینجا ۹ راه برای تغییر رفتارتان وجود دارد که بتوانید با بهره وری بیشتری کار کنید. یکی از ارزش های افزوده ترک این کار این است که احساس شادی بیشتر. نگرانی و استرس کمتر و اعتماد به نفس بیشتری نسبت به اثر بخشی تان  خواهید داشت.

۱٫ کارهایتان را بنویسید.

کارهایی را که به تعویق انداختید یادداشت کنید. با این کار پروژه ها جلوی چشمتان قرار دارد و نمی توانید به راحتی آنها را پس بزنید.

۲٫ احساساتتان را شناسایی کنید.

روانشناسان اذعان کردند. که تعویق یک واکنش احساسی است . که یکی از سه احساس اصلی آن را هدایت می کند. چه چیزی شما را هدایت می کند؟ آیا به عنوان مثال آن احساس ترس است. که باعث می شود کاری را به خوبی و به موقع به انجام  نرسانید؟ آیا آن احساس  خشم است. شاید به دلیل اینکه شما مجبورید کاری انجام دهید. که از انجامش متنفرید؟ آیا به عنوان مثال آن احساس  ناراحتی است. بدلیل اینکه شما حس می کنید. کفایت لازم برای انجام آن کار را ندارید؟  به صورت عمقی احساساتی که در پشت کند کار کردنتان نهفته است را شناسایی کنید.

۳٫ احساساتتان را بیرون بریزید.

ترس، خشم و غم  احساسات مطلقی در بدن هستند. که شما را دچار مشکل می کنند. اگر به نحوی مؤثر و فیزیکی  ابراز نشوند همچنان در درونتان باقی خواهند ماند. که باعث ایجاد فشار درونی می شوند. درمحیطی که فقط خودتان هستید. برای رهایی از ترس بدنتان را به صورتی اغراق امیز بلرزانید. برای آزاد کردن خشم به بالش مشت بزنید . یا هنگام راه رفتن پاهایتان را به زمین بکوبید . برای خلاص شدن از ناراحتی به تماشای یک فیلم که شما را به گریه وا می دارد بپردازید. این ممکن است به نظر احمقانه برسد، اما نتیجه خواهد داد. .

۴٫تفکرات مخرب را خنثی کنید.

وقتی به کاری فکر می کنید چه افکار منفی ای به ذهنتان خطور می کند؟ برای خودتان یک مثال نقض واقعی بیاورید برای مثال اگر شما فکر می کنید  ” من هرگز نمی توانم همه ی این را یاد بگیرم” باید به خودتان بگویید ” اگر دیگران توانستند این را یاد بگیرند پس من هم می توانم “.

۵٫کارهایتان را به اجزای کوچکتری بشکنید.

شما باید کارهایتان را مجسم کنید، به کارهایی بپردازید که باعث عقب ماندن شما شده و همچنین تفکرات مخرب خود را معین کنید. حالا کارهای بزرگ را به یک سری از مراحل انجام شدنی کوچک بشکنید، بنا براین شما می توانید تمرکزتان را بر روی رسیدگی به کار کوچگ بعدی بگذارید. هر قسمت از پروژه را به بخش های  کوچکتر تقسیم کنید که  شامل جزئیاتی نظیر این باشد که: با چه فردی باید صحبت کنید و در چه موردی، کجا و چه زمانی باید کار کنید و پیش بینی می کنید هر مرحله چه مدتی طول خواهد کشید.

۶٫بعد ازهر مرحله ی کوچک خودتان را تحسین کنید.

برای تبریک گفتن به خودتان منتظر تمام شدن کل کار نباشید برای هر پیروزی کوچکی خودتان را تحسین کنید، برای اتمام هر مرحله کوچک به خودتان پاداش بدهید. انجام چنین کارهایی به شما انگیزه بسیاری می دهد  و همچنین از تخریب تلاشهایتان و ترس از شکست جلوگیری می کند.

۷٫خودتان را برای موانع آماده کنید.

هنگامی که شما کار را به بخش های کوچکتر می شکنید، موانعی را که می تواند سر راه شما قرار بگیرد پیش بینی کرده اید. برای مثال، شما چگونه به پروژه های با ضرب العجل کوتاه تر موجود روی میزتان می پردازید؟ برای دنبال کردن طرح اصلی تان باید یک تاکتیک آماده داشته باشید.

۸٫با مقاومت مبارزه کنید.

اکنون زمان آن فرا رسیده که از جا برخیزید و کارهایی که به تعویق می انداختید را به عهده بگیرید. زمانی که شما شروع به انجام این کار کنید، احتمالا با مقاومتهایی از جنس بهانه، خلق بد و دلسردی مواجه خواهید شد.. به خودتان بگویید  ” زمانی که این کار را به انجام برسانم احساس بهتری خواهم داشت” این را مانند یک شعار تکرار کنید تا زمانی که  اشتیاق به تعویق انداختن کار در شما از بین برود .

۹٫از پیروزی تان لذت ببرید.

به پایان رساندن یک کار دلهره آور رضایت بخش است. به خودتان یادآوری کنید که احساس مؤثر بودن فوق العاده ای خواهید داشت هنکامی که کارهای عادی و روزمره را یک بار و برای همیشه از خودتان جدا کنید. انجام دادن کارهایی که از انجام آن دوری می کردید زندگی  کاریتان را ساده تر خواهد کرد. بعد از انجام آنها احساس انرژی بیشتری خواهید کرد. شب بهتر می خوابید و از احساس پیروزی لذت می برید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *